Grilovaný platýs s pažitkou
20 min.
Ingredience
- 90gramůMáslo čerstvé
- 10gramůPažitka
- 30mililitrůCitronová šťáva
- 1lžičkaCitronová kůra
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 600gramůPlatýz - filety
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
20 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
192 mg
Cukr
258 mg
Postup přípravy
- 1Máslo rozpustíme, přimícháme sekanou pažitku, citronovou šťávu a kůru, osolíme, opepříme. Zapékací mísu vyložíme alobalem, na něj položíme porce ryby a přelijeme máslem s pažitkou.
- 2Maso grilujeme cca 5 minut z každé strany.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.