Grilovaný steak se zelenými fazolkami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
4 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme sójovou omáčku, cukr, sherry, prolisovaný česnek a najemno nastrouhaný zázvor. Promícháme a do takto připravené marinády vložíme plátky steaků ze svíčkové. Necháme 3 hodiny marinovat. V kastrolu přivedeme k varu osolenou vodu, vložíme do ní zelené fazolky a 10 minut povaříme. Poté je slijeme a propláchneme studenou vodou. Rozpálíme grilovací pánev, maso vyjmeme z marinády a grilujeme. Po ugrilování je vyjmeme a udržujeme v teple. Do mísy vložíme uvařené fazolky, přidáme na kolečka nakrájenou jarní cibulku, zalijeme olejem a promícháme. Takto připravenou směs rozložíme na grilovací pánev a grilujeme. Po ugrilování vrátíme zpátky do mísy, osolíme, opepříme a promícháme. Zbytek marinády necháme na pánvi projít varem. Na připravené talíře servírujeme grilované fazolky se steaky a zalijeme prohřátou marinádou. Zdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.