Grilovaný tuňák s asijskou omáčkou
20 min.
Ingredience
- Na dresink
- 20mililitrůOlej slunečnicový
- 20mililitrůVoda pitná
- 20mililitrůOcet rýžový
- 20mililitrůOmáčka sójová
- 10gramůCukr třtinový
- 5gramůZázvor mletý
- 10mililitrůOlej sezamový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
20 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Do vroucí vody vložíme chřestové stvoly, 2 minuty povaříme. Porce tuňáka potřeme sezamovým olejem, dobře osolíme a opepříme, grilujeme 5 minut z každé strany.
- 2V misce smícháme ingredience na dresink a necháme uležet. Mezitím narovnáme na okraj tácu střídavě chřest a listy rukoly, do středu rozložíme porce grilovaného tuňáka a nakonec vše přelijeme hotovým dresinkem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.