Grilovaný uzený bůček s pivní omáčkou
45 min.
Ingredience
- 800gramůVepřový bok uzený
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
- Na omáčku
- 200mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 5lžicOlej slunečnicový
- 9lžicPovidla švestková
- 1lžičkaBalsamico ocet
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
573 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
40 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
160 mg
Cukr
138 mg
Postup přípravy
- 1Omáčku připravíme smícháním povidel s olejem, octem, pivem, solí a pepřem. Vymícháme dohladka.
- 2Uzený bůček nakrájíme na silné plátky, opepříme, posypeme paprikou a ugrilujeme.
- 3Připravenou omáčku podáváme ke grilovanému masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.