Grilovaný zvěřinový hamburger

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
708 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
32 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
4 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Umleté maso ze zvěřiny, vejce, bylinky, sůl a pepř prohněteme a vytvarujeme 4 hamburgery. Grilovací rošt potřeme trochou oleje a hamburgery grilujeme asi 6 minut z každé strany, dokud nejsou propečené.
  • 2
    Housky rozpůlíme a lehce opražíme na roštu. Jablka omyjeme, vykrojíme jádřince a jablka nakrájíme na silné plátky. Máslo rozehřejeme ve 2 pánvích a plátky jablek smažíme asi 4 minuty doměkka, ale nesmí se rozpadnout. Poprášíme je skořicí a uložíme na teplé místo.
  • 3
    Listy salátu omyjeme, otřepáním osušíme a rozložíme na dolní poloviny housek. Na salát naskládáme slaninu, plátky jablek a hamburger, přiklopíme horní polovinu housky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.