Gröstle
45 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 500gramůHovězí maso zadní
- 150gramůKlobása Dunajská
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 1špetkaMajoránka
- 1špetkaKmín celý
- 500gramůBrambory
- 500gramůZelí kysané
- 100gramůSlanina vepřová
- 100gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
994 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
70 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
9 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Na rozpáleném másle osmahneme dozlatova cibulku, přidáme na plátky nakrájenou klobásku, na kousky nakrájené uvařené maso a dochutíme solí, pepřem a majoránkou. Pořádně promícháme a opečeme ze všech stran.
- 2Na druhé pánvi osmahneme na rozpáleném másle z obou stran plátky brambor. Poté je smícháme se směsí v druhé pánvi.
- 3Kysané zelí si stranou podusíme doměkka, přidáme kousek špeku a osmahnutou cibulku. Ochutíme pepřem, solí a kmínem dle vlastní chuti.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.