Gröstle

45 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
994 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
70 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
9 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozpáleném másle osmahneme dozlatova cibulku, přidáme na plátky nakrájenou klobásku, na kousky nakrájené uvařené maso a dochutíme solí, pepřem a majoránkou. Pořádně promícháme a opečeme ze všech stran.
  • 2
    Na druhé pánvi osmahneme na rozpáleném másle z obou stran plátky brambor. Poté je smícháme se směsí v druhé pánvi.
  • 3
    Kysané zelí si stranou podusíme doměkka, přidáme kousek špeku a osmahnutou cibulku. Ochutíme pepřem, solí a kmínem dle vlastní chuti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.