Gruntovní gurmánská polévka

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
737 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
39 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
8 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso a slaninu nakrájíme na kostky, cibuli na plátky. Ve velkém hrnci na oleji osmahneme slaninu, přidáme maso a cibuli a opečeme dozlatova. Přilijeme víno a vývar.
  • 2
    Česnek nakrájíme na kostičky, řepu a mrkev na plátky a vše přidáme do hrnce (řepu i s nálevem). Osolíme, okořeníme bobkovým listem a tymiánem a povaříme asi 30 minut.
  • 3
    Z paprik odstraníme semena, nakrájíme je na nudličky, přidáme do polévky a necháme společně vařit ještě asi 10 minut. Přidáme posekanou petrželku a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.