Gruzínská soljanka

40 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
338 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
7 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou svíčkovou nakrájíme přes vlákno na hranolky a osmahneme za stálého míchání na oleji.
  • 2
    Přidáme oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli, osmahneme a vmícháme na nudličky nakrájenou okurku, víno, kečup, pepř, sůl a utřený česnek. Vše podusíme asi 5 minut.
  • 3
    Nakonec pokrm ochutíme citronovou šťávou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.