Gruzínská soljanka
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 300gramůHovězí svíčková
- 2lžíceOlej rostlinný
- 3lžíceVíno červené
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1kusOkurky nakládané
- 3lžíceKečup
- 2stroužkyČesnek
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
338 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
7 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou svíčkovou nakrájíme přes vlákno na hranolky a osmahneme za stálého míchání na oleji.
- 2Přidáme oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli, osmahneme a vmícháme na nudličky nakrájenou okurku, víno, kečup, pepř, sůl a utřený česnek. Vše podusíme asi 5 minut.
- 3Nakonec pokrm ochutíme citronovou šťávou a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.