Gruzínské sekané bifteky

45 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
504 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
45 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté vepřové a hovězí maso nakrájíme na kousky a najemno nasekáme. K masu přidáme sůl, pepř, nasekanou petrželku a vše dobře promícháme.
  • 2
    Ze směsi tvarujeme bifteky ve tvaru bochánků a urovnáme je do pekáče vymaštěného olejem. Na každý biftek položíme proužek slaniny. Zbylou slaninu nakrájíme na kostičky a přidáme k masu.
  • 3
    Bifteky zprudka pečeme v silně vyhřáté troubě asi 5 minut. Potom přidáme spařená, oloupaná a na kolečka nakrájená rajčata a dopečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.