Guláš na pivě s fazolemi

160 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
674 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
24 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Přes noc namočené fazole uvaříme.
  • 2
    Cibuli a slaninu nakrájíme nadrobno, maso na kostky, česnek prolisujeme.
  • 3
    Na oleji rozpustíme slaninu, zpěníme na ní cibuli, přidáme maso a orestujeme.
  • 4
    Přisypeme mouku, sůl, pepř, kmín a papriku. Chvíli restujeme, přidáme rajčatový protlak, zalijeme pivem a vývarem z uvařených fazolí a pod poklicí dusíme.
  • 5
    Když je maso měkké, přisypeme uvařené fazole, ochutíme česnekem a majoránkou a ještě chvíli dusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.