Guláš na pivu se sýrovou směsí

145 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
584 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
25 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a slaninu nakrájíme na kostičky, maso na kostky, česnek rozdrtíme. Tvrdý chleba nastrouháme a vsypeme do piva.
  • 2
    Na oleji rozpustíme slaninu, necháme na ní zpěnit cibuli s česnekem, přidáme maso a restujeme.
  • 3
    Poté přisypeme obě papriky, sůl, pepř, rajčatový protlak, promícháme, zalijeme vodou a pod poklicí dusíme, až je maso poloměkké.
  • 4
    Poté do guláše vmícháme chleba s pivem a dovaříme.
  • 5
    V mezičase připravíme sýrovou směs. Tvrdý sýr, okurky a vařená vejce nastrouháme, cibuli jemně nakrájíme, feferonky zbavíme semen a nakrájíme na tenké nudličky a vše dobře promícháme.
  • 6
    Guláš před podáváním na talířích sypeme připravenou sýrovou směsí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.