Guláš s jablky a pivem

140 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
12 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
5 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na kostičky, maso a mrkev na kostky, česnek rozdrtíme.
  • 2
    Na oleji zpěníme cibuli s česnekem, přidáme maso a restujeme.
  • 3
    Poté přisypeme pepř, sůl, přidáme med, bobkový list a mrkev. Guláš zalijeme pivem a pod poklicí dusíme.
  • 4
    Když je maso poloměkké, přidáme do něj majoránku, na kostičky nakrájená jablka, která jsme oloupali a vykrájeli jádřince a dovaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.