Guláš s kysaným zelím

75 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
279 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
15 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na sádle zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno, posypeme paprikou a kmínem, krátce orestujeme. Přidáme prolisovaný česnek a na kostky nakrájené maso, osmahneme ze všech stran. Podlijeme vodou a zvolna zakryté dusíme a podle potřeby podléváme.
  • 2
    Když je maso poloměkké, přidáme kysané zelí, pokryjeme vodou a dusíme 10 minut, vmícháme rýži a dusíme dalších 10 minut. Odstavíme, osolíme a vmícháme zakysanou smetanu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.