Guláš s žampiony a pivem

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
21 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme najemno, maso na kostky, česnek rozdrtíme, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky, feferonku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Na pánvi orestujeme na sádle maso, přeložíme i s tukem do pekáče, osolíme, opepříme, okmínujeme, podlijeme vodou a pečeme.
  • 3
    K poloměkkému masu přidáme rajčatový protlak, cibuli, česnek, promícháme a dál pečeme.
  • 4
    Když je maso téměř měkké, přimícháme žampiony, feferonku a přilijeme pivo, v němž jsme rozšlehali mouku, a dopečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.