Guláš se zelenými fazolkami

80 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
30 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na větší kostky a opečeme na oleji.
  • 2
    Přidáme jemně nakrájenou cibuli a dusíme, až zesklovatí. Maso osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
  • 3
    Fazolky omyjeme, zbavíme vláken, nakrájíme a přidáme k masu.
  • 4
    Připravíme světlou jíšku z mouky a tuku, zahustíme pokrm a necháme zvolna dusit.
  • 5
    Podáváme sypané petrželkou. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.