Guláš se zelenými fazolkami
80 min.
Ingredience
- 4kusyCibule
- 300gramůSkopové maso přední
- 3lžíceOlej stolní
- 400gramůFazolové lusky zelené
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10gramůPetržel - nať
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 100gramůVepřové koleno
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
30 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na větší kostky a opečeme na oleji.
- 2Přidáme jemně nakrájenou cibuli a dusíme, až zesklovatí. Maso osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
- 3Fazolky omyjeme, zbavíme vláken, nakrájíme a přidáme k masu.
- 4Připravíme světlou jíšku z mouky a tuku, zahustíme pokrm a necháme zvolna dusit.
- 5Podáváme sypané petrželkou. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.