Guláš vařený v tlakovém hrnci

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
698 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
57 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V tlakovém hrnci rozehřejeme sádlo a osmažíme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, na silnější plátky játra, ledvinky, chvilku smažíme, zalijeme vodou, přiklopíme poklicí a vaříme 15 minut.
  • 2
    Hrnec otevřeme a do vařícího masa přidáme sůl, pepř, nakrájené feferonky, papriky, rozmačkaný česnek, sladkou papriku, zasypeme moukou, majoránkou, zalijeme vodou a ještě 15 minut vaříme, aby se uvařila zelenina.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.