Guláš vařený v tlakovém hrnci
45 min.
Ingredience
- 600gramůVepřové maso tučné
- 2kusyVepřové ledvinky
- 100gramůJátra vepřová
- 4lžíceSádlo vepřové škvařené
- 3stroužkyČesnek
- 4kusyCibule
- 2špetkySůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžičkyPaprika mletá sladká
- 2lžičkyMajoránka
- 2kusyFeferony
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
- 2kusyPaprika zelená
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
698 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
57 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1V tlakovém hrnci rozehřejeme sádlo a osmažíme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, na silnější plátky játra, ledvinky, chvilku smažíme, zalijeme vodou, přiklopíme poklicí a vaříme 15 minut.
- 2Hrnec otevřeme a do vařícího masa přidáme sůl, pepř, nakrájené feferonky, papriky, rozmačkaný česnek, sladkou papriku, zasypeme moukou, majoránkou, zalijeme vodou a ještě 15 minut vaříme, aby se uvařila zelenina.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.