Guláš z červených fazolí s knedlíky

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
899 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
20 g
Sacharidy
141 g
Vláknina
11 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V ohnivzdorné nádobě zahřejeme olej a osmahneme na něm pokrájenou cibuli a celer, až změknou. Přilijeme vývar, přidáme pokrájenou karotku a brambory a přivedeme k varu. Vaříme 5 minut. Vmícháme pokrájenou cuketu, čočku, fazole, rajčata, papriku, sůl a pepř. Přivedeme k varu a 5 minut povaříme.
  • 2
    Do mísy nasypeme mouku, kypřící prášek do pečiva, sůl a papriku. Vmícháme tuk a přiléváme vodu, vypracujeme hladké těsto. Rozdělíme ho na 8 dílů a vyválíme koule.
  • 3
    Knedlíky přidáme do guláše tak, že je do něj ponoříme, přikryjeme a necháme dusit 15 minut.
  • 4
    Poté ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.