Guláš z drůbežích žaludků
120 min.
Ingredience
- 500gramůCibule
- 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 25mililitrůOmáčka sójová
- 1000gramůŽaludky drůbeží
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 50mililitrůOlej olivový
- 2špetkyPepř černý mletý
- 2špetkyKmín drcený
- 1lžičkaSůl
- 500gramůBrambory vařené
- 1lžíceHořčice
- 1lžičkaVegeta
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
451 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
17 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Žaludky odblaníme a trochu pokrájíme. V hrnci rozpálíme olej, přisypeme cibuli a orestujeme dozlatova. Přidáme maso, osmahneme, posypeme solí, pepřem, kmínem, zasypeme paprikou, necháme rozpustit a zaprášíme moukou. Promícháme, podlijeme vodou a dusíme přibližně hodinu a půl. Dochutíme sojovou omáčkou, trochou vegety, lžící hořčice, chvilku povaříme a můžeme podávat.
- 2Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.