Guláš z hovězí roštěné
75 min.

Ingredience
- 750gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 2lžíceOlej rostlinný
- 100gramůCibule
- 100gramůŽampiony čerstvé
- 1lžíceKečup
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžičkaMajoránka
- 500mililitrůHovězí vývar základní
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
32 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
942 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostičky a opékáme v kastrole na oleji asi 10 minut. Přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, sůl, pepř, mletou papriku, kečup a prolisovaný česnek. Vše podusíme dalších 10 minut. Během dušení přidáme očištěné, na kousky nakrájené žampiony, vše zalijeme vývarem a uvaříme doměkka. Nakonec guláš okořeníme majoránkou. Vhodnou přílohou jsou houskové knedlíky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.