Guláš z hovězí roštěné

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
32 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
942 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kostičky a opékáme v kastrole na oleji asi 10 minut. Přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, sůl, pepř, mletou papriku, kečup a prolisovaný česnek. Vše podusíme dalších 10 minut. Během dušení přidáme očištěné, na kousky nakrájené žampiony, vše zalijeme vývarem a uvaříme doměkka. Nakonec guláš okořeníme majoránkou. Vhodnou přílohou jsou houskové knedlíky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.