Guláš z irské hospody

135 min.
Irsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
614 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
30 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostky. Cibuli a mrkev nakrájíme na kolečka, fazolky na kousky a houby na plátky.
  • 2
    Předehřejeme si troubu na 175 stupňů Celsia.
  • 3
    Do pekáče či zapékací mísy poskládáme maso, přidáme fazolky, mrkev, houby a cibuli, osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou a kmínem. Zalijeme vývarem a přikryté dusíme v troubě 2 hodiny.
  • 4
    Před podáváním dochutíme dle potřeby, zjemníme máslem a dozdobíme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.