Guláš z králičí plece

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
18 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
524 mg
Cukr
714 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z králičí plece nasekáme na kousky, cibuli pokrájíme na kostičky, česnek utřeme se špetkou soli.
  • 2
    V rendlíku na oleji 5 minut restujeme králičí maso, přidáme cibuli, rajčatový protlak a papriku. Promícháme a ihned zalijeme 200 ml vody. Přidáme sůl, pepř, majoránku, drcený kmín a utřený česnek. Pod poklicí dusíme, dokud není maso měkké.
  • 3
    Guláš zahustíme moukou rozmíchanou s 80 ml vody a dobře provaříme.
  • 4
    Jako přílohu volíme knedlíky nebo dušenou rýži.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.