Guláš z vepřových ledvinek

110 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
590 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
27 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ledvinky podélně rozřízneme a na 15 minut naložíme do vlažného mléka. Scedíme a necháme okapat. Maso nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, slaninu také na kostičky.
  • 2
    Do hrnce nasypeme kostičky slaniny, necháme chvilku škvařit, přidáme sádlo, přisypeme cibuli, osmahneme, přidáme ledvinky, mletou papriku, necháme chvilku restovat a podlijeme vodou. Ochutíme solí, kmínem, kari kořením, sojovou omáčkou a vaříme hodinu. Mouku rozmícháme ve smetaně, vlijeme do guláše, chvilku povaříme a můžeme podávat.
  • 3
    Vhodnou přílohou je dušená rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.