Guláš ze srnčí plece

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
692 kcal
Bílkoviny
100 g
Tuky
21 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso vykostíme a nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, sušené houby uvaříme a scedíme, česnek prolisujeme.
  • 2
    V kastrole na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso a osmažíme. Vmícháme papriku, zamícháme a přilijeme vývar. K masu přimícháme koření, sůl, sójovou omáčku, rajčatový protlak, česnek a pod poklicí dusíme, až je maso téměř měkké. Poté do omáčky zašleháme jíšku, kterou jsme připravili z másla a mouky, přidáme houby, zeleninu na lečo a na mírném plameni zhruba čtvrt hodiny povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.