Guláš ze svíčkové

85 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
378 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
10 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na sádle. Přidáme omyté, na kostky nakrájené maso, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě asi 30 minut.
  • 2
    Potom přilijeme trochu vody a přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory, utřený česnek, mletou papriku a kmín.
  • 3
    Nakonec vložíme očištěnou, na proužky nakrájenou papriku a oloupaná rajčata nakrájená na kolečka. Přilijeme trochu vody a dusíme, až brambory změknou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.