Guláš ze tří druhů masa

95 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
921 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
57 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kousky a necháme asi hodinu stát v mléce. Poté mléko slijeme, maso přelijeme vroucí vodou, scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Cibuli nasekáme nadrobno, slaninu a zeleninu nakrájíme na kostky. Cibuli zesklovatíme na oleji a přidáme k ní slaninu se zeleninou, posypeme majoránkou, kari kořením, muškátovým oříškem, pepřem, novým kořením, mletou paprikou a vše podusíme. Na závěr přidáme 2 lžíce hořčice.
  • 3
    Necháme vychladnout, zalijeme vývarem a dobře rozmixujeme, až nám vznikne řídká omačka, do které vložíme maso a necháme je v ní stát přes noc.
  • 4
    Druhý den vaříme do změknutí a podáváme s knedlíkem nebo čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.