Gulášová omáčka

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
892 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
49 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a zpěníme na tuku. Přidáme omyté na kousky nakrájené maso, prolisovaný česnek, kmín, majoránku, papriku, pepř a sůl. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.
  • 2
    Šťávu necháme částečně vysmahnout, zasypeme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem a vaříme asi 20 minut.
  • 3
    Hotovou omáčku dochutíme solí a kořením, podáváme s vařenými brambory, rýží nebo těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.