Gulášová omáčka
0 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 0,75litrHovězí vývar základní
- 40gramůTuk
- 200gramůHovězí maso zadní
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 1špetkaMajoránka
- 1špetkaKmín celý
- 1stroužekČesnek
- 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
892 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
49 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a zpěníme na tuku. Přidáme omyté na kousky nakrájené maso, prolisovaný česnek, kmín, majoránku, papriku, pepř a sůl. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.
- 2Šťávu necháme částečně vysmahnout, zasypeme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem a vaříme asi 20 minut.
- 3Hotovou omáčku dochutíme solí a kořením, podáváme s vařenými brambory, rýží nebo těstovinami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.