Gulášová polévka z vařeného masa
35 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžíceOlej stolní
- 500gramůBrambory
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžičkaSůl
- 2litryVoda pitná
- 1lžíceJíška instantní
- 400gramůHovězí maso vařené
- 0,5lžičkaKmín celý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
180 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
7 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
737 mg
Postup přípravy
- 1Vařené hovězí maso nadrobno nakrájíme a podusíme na oleji na zpěněné cibuli. Zaprášíme mletou paprikou, podlijeme vodou a přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory. Osolíme, okmínujeme a vaříme, dokud brambory nezměknou.
- 2Hotovou polévku zahustíme jíškou a podle chuti okořeníme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.