Hajdarábádská kořeněná sekaná
50 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí maso mleté
- 100gramůOlej rostlinný
- 4kusyCibule
- 1kusPaprika zelená
- 1lžícePetržel kudrnka
- 4stroužkyČesnek
- 1lžičkaZázvor mletý
- 1lžičkaKmín drcený
- 1lžičkaCukr moučkový
- 1špetkaSkořice mletá
- 1lžíceKečup
- 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 1špetkaSůl
- 200mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaChilli koření mleté
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
28 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno a polovinu osmahneme na rozpáleném oleji dozlatova. Papriku, česnek a petržel nakrájíme na malé kousky, všechny suroviny i se zbytkem cibule důkladně promícháme a ze směsi utvoříme šišku.
- 2Vložíme na osmaženou cibulku, podlijeme vodou a v rozehřáté troubě upečeme doměkka. Naporcujeme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.