Halibut pečený se zeleninou
35 min.
Ingredience
- 4kusyPórek
- 4kusyCuketa
- 1kusFenykl sladký - hlíza
- 120gramůHouby čerstvé
- 1lžíceKerblík
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4lžičkyOlej olivový extra panenský
- 4lžíceVíno bílé
- 4kusyMrkev kořen
- 600gramůHalibut atlantický
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
8 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
13 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Troubu předehřejeme na 190° C. Z pergamenového papíru vystřihneme 4 čtverce o straně 30 cm a rozložíme je na pracovní desku.
- 2Pórek, cuketu, mrkev a fenykl nakrájíme na nudličky a rozdělíme na čtverce papíru. Přidáme houby, posypeme polovinou nakrájeného kerblíku a podle chuti osolíme a opepříme. Navrch položíme plátek halibuta a nasypeme zbytek bylinek. Okraje papíru zvedneme. Na maso nalijeme olivový olej a bílé víno a balíčky uzavřeme.
- 3Balíčky přeneseme na plech na pečení, dáme do trouby a pečeme 15 minut. Balíčky rozdělíme na talíře a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.