Halibut smažený s cibulovou omáčkou

40 min.
Belgie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
402 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
14 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli i šalotku oloupeme, pokrájíme nadrobno, pažitku sekáme na jemno, filety z halibuta osolíme a opepříme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme rybí filety a osmažíme z obou stran do zlatova. Ryby vyjmeme, do výpeku vsypeme cibuli se šalotkou, orestujeme, zakápneme citronovou šťávou, octem, zalijeme vývarem, přisypeme cukr, podle chuti sůl a pepř, povaříme pár minut, až cibule se šalotkou změknou. V trošce vývaru rozmícháme Solamyl a omáčku zahustíme. Krátce provaříme a odstavíme.
  • 3
    Porce ryby upravíme na talíře, přelijeme omáčkou, posypeme pažitkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.