Halibut v alobalu

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
165 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
8 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Halibuta omyjeme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme.
  • 2
    Olej sezamový a sójový rozehřejeme na pánvi a osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek a zázvor.
  • 3
    Na 180 stupňů předehřejeme troubu.
  • 4
    Sójové klíčky omyjeme a necháme okapat. Mrkev omyjeme, oloupeme a nastrouháme. Sladké lusky očistíme, nakrájíme na kousky dlouhé 2cm.
  • 5
    Zeleninu dáme do pánve, podlijeme sójovou omáčkou a sherry. Osolíme, opepříme a pod pokličkou dusíme 8 minut.
  • 6
    Na plech dáme alobal, na něj položíme zeleninu a rybu. Alobal přeložíme a stiskneme spoje.
  • 7
    Pečeme 15 minut.
  • 8
    Ihned podáváme s dušenou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.