Hamburger z hovězí panenky se zeleninou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
4 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí svíčkovou umeleme na strojku a vložíme do velké mísy.
  • 2
    K masu do mísy přidáme najemno nakrájenou jarní cibulku, kerblík, javorový sirup, cukr, koriandr, pepř a sůl. Vše důkladně promícháme a necháme 60 minut marinovat v chladničce.
  • 3
    Z masové hmoty vytvarujeme 4 hamburgery a potřeme je česnekovým olejem. Grilovací pánev rozpálíme a hamburgery na ní grilujeme z obou stran.
  • 4
    Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky. Listy ledového salátu omyjeme a osušíme.
  • 5
    Housky na hamburger rozkrojíme a na suché pánvi spodní části housek opečeme. Na půlku opečené žemle položíme list ledového salátu, hamburger, kolečko rajčete, opět list ledového salátu a přiklopíme druhou polovinou housky, kterou jsme potřeli kečupem. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.