Harula
35 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 10kusůBrambory
- 50gramůSlanina vepřová
- 1špetkaMajoránka
- 40gramůMouka pšeničná hrubá
- 50gramůSádlo škvařené
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
134 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
434 mg
Postup přípravy
- 1Syrové brambory oloupeme, nastrouháme a osolíme. Přidáme mouku, oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěněnou na slanině, sádlo, rozetřený česnek a koření. Vše dobře promícháme.
- 2Vzniklou řídkou kaši rozetřeme v tenké vrstvě na silně vymaštěný plech a zprudka upečeme v troubě do zlatova.
- 3Upečenou harulu ihned nakrájíme a podáváme horkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.