Harula

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
134 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
434 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Syrové brambory oloupeme, nastrouháme a osolíme. Přidáme mouku, oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěněnou na slanině, sádlo, rozetřený česnek a koření. Vše dobře promícháme.
  • 2
    Vzniklou řídkou kaši rozetřeme v tenké vrstvě na silně vymaštěný plech a zprudka upečeme v troubě do zlatova.
  • 3
    Upečenou harulu ihned nakrájíme a podáváme horkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.