Haše z drůbežího masa
40 min.
Ingredience
- 250gramůKuřecí maso vařené
- 50gramůKuřecí drůbky
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaMuškátový květ
- 1kusVejce slepičí
- 100gramůSýr smetanový tavený 45%
- 4lžíceVývar drůbeží
- 1lžícePažitka
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
11 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
110 mg
Cukr
167 mg
Postup přípravy
- 1Vykostěné, nakrájené maso i s drůbky umeleme. Sýr rozmělníme vidličkou, zalijeme vývarem a roztavíme na hladkou omáčku. Přidáme mleté maso, sůl a koření. Prohřejeme, vmícháme vejce a dále mícháme do zhoustnutí. Nakonec pokrm posypeme nasekanou pažitkou.
- 2Podáváme s vařenými bramborami nebo s pečivem.
- 3Haši můžeme také použít jako náplň do omelet nebo paštiček z listového těsta.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.