Haše z drůbežího masa

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
11 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
110 mg
Cukr
167 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykostěné, nakrájené maso i s drůbky umeleme. Sýr rozmělníme vidličkou, zalijeme vývarem a roztavíme na hladkou omáčku. Přidáme mleté maso, sůl a koření. Prohřejeme, vmícháme vejce a dále mícháme do zhoustnutí. Nakonec pokrm posypeme nasekanou pažitkou.
  • 2
    Podáváme s vařenými bramborami nebo s pečivem.
  • 3
    Haši můžeme také použít jako náplň do omelet nebo paštiček z listového těsta.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.