Haše z filé s ovesnými vločkami

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
71 g
Tuky
26 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce filé umeleme a promícháme s vločkami předem namočenými v mléce. Směs osolíme, okořeníme a přidáme nadrobno nakrájenou, na oleji osmaženou cibuli. Vše dobře promícháme a za občasného podlévání vodou dusíme doměkka.
  • 2
    Nakonec do pokrmu vmícháme rozšlehaná vejce.
  • 3
    Při podávání každou porci posypeme nasekanou petrželkou a ozdobíme dílky omytého citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.