Haše z filé s ovesnými vločkami
40 min.
Ingredience
- 50gramůCibule
- 600gramůFilé rybí
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaKmín drcený
- 1špetkaPepř černý mletý
- 80mililitrůOlej rostlinný
- 1lžícePetržel - nať
- 80gramůOvesné vločky
- 1kusCitrony
- 2kusyVejce slepičí
- 200mililitrůMléko polotučné
- 250mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
71 g
Tuky
26 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté porce filé umeleme a promícháme s vločkami předem namočenými v mléce. Směs osolíme, okořeníme a přidáme nadrobno nakrájenou, na oleji osmaženou cibuli. Vše dobře promícháme a za občasného podlévání vodou dusíme doměkka.
- 2Nakonec do pokrmu vmícháme rozšlehaná vejce.
- 3Při podávání každou porci posypeme nasekanou petrželkou a ozdobíme dílky omytého citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.