Haše z vařeného hovězího masa
40 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžícePetržel - nať
- 1kusCibule
- 2lžíceOlej stolní
- 4lžíceMléko polotučné
- 1kusŽemle tuková
- 250gramůHovězí maso vařené
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
182 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
8 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
487 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vařené maso umeleme se žemlí namočenou předem v mléce.
- 2Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme a okořeníme. Chvíli podusíme a nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.