Haše ze skopového masa

100 min.
Evropa
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
540 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
46 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
989 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové maso umeleme na masovém strojku.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme máslo, přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět, přidáme mleté maso, ochutíme solí, pepřem, mletým muškátovým oříškem, za občasného míchání podusíme, vmícháme bešamel, rajčatovou omáčku a odstavíme. Obsah pánve přendáme do pekáčku, posypeme strouhankou a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě přibližně 1 hodinu.
  • 3
    Porce haše na talíři ozdobíme plátky vařených vajec.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.