Haše ze štiky
65 min.
Ingredience
- 50gramůCibule
- 1decilitrVývar z hovězích kostí
- 80gramůSádlo škvařené
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaCitronová kůra
- 1kusVejce slepičí
- 1decilitrMléko polotučné
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 800gramůŠtika obecná
- 100gramůŽemle tuková
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
408 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
24 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
330 mg
Cukr
681 mg
Postup přípravy
- 1Maso ze štiky vykostíme, omyjeme a umeleme spolu se žemlí předem namočenou v mléce.
- 2Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle, zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Přidáme umleté maso se žemlí, utřený česnek, pepř, sůl, citronovou kůru a vše dobře promícháme. Podle potřeby zředíme trochou vývaru a chvíli povaříme. Nakonec vmícháme vejce.
- 3Směs rozetřeme do pekáčku vymazaného sádlem a upečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.