Haše ze štiky

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
408 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
24 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
330 mg
Cukr
681 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso ze štiky vykostíme, omyjeme a umeleme spolu se žemlí předem namočenou v mléce.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle, zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Přidáme umleté maso se žemlí, utřený česnek, pepř, sůl, citronovou kůru a vše dobře promícháme. Podle potřeby zředíme trochou vývaru a chvíli povaříme. Nakonec vmícháme vejce.
  • 3
    Směs rozetřeme do pekáčku vymazaného sádlem a upečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.