Havajské kuře

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
821 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
51 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuře nasekáme na kousky a opepříme. Ve velké pánvi rozpálíme olej a maso v něm z obou stran dozlatova osmažíme. Vyjmeme je a dáme stranou.
  • 2
    Ve stejné pánvi necháme zesklovatět cibulku a potom přisypeme rozinky, nasekaná rajčata, chilli papričku a česnek.
  • 3
    Ananas necháme okapat a šťávu přilijeme do pánve. Nasypeme zpátky kuřecí maso a přilijeme tolik vývaru, aby bylo zakryté.
  • 4
    Hrnec přikryjeme pokličkou a maso podusíme, dokud není hotové.
  • 5
    Kuřecí kousky přesypeme do servírovací mísy a hrnec s omáčkou postavíme zpátky na plotnu.
  • 6
    Přivedeme ji k varu, osolíme a opepříme a přisypeme do ní rozpůlená kolečka ananasu. Necháme je prohřát a potom omáčkou s ananasem zalijeme kuřecí maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.