Hejk dušený s krevetami
35 min.
Ingredience
- 150gramůKrevety tygří - loupané
- 250mililitrůVývar rybí
- 120gramůCibule
- 1stroužekČesnek
- 20gramůPetržel kudrnka
- 8gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 600gramůHejk
- 30gramůOlej slunečnicový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
215 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
8 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
768 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Porce hejka osolíme, opepříme, česnek prolisujeme, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, petrželku posekáme najemno.
- 2V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibuli s petrželkou, zpěníme, přidáme česnek, zalijeme trochou vývaru a dusíme 15 minut. Přiložíme porce hejka, přisypeme krevety, dolijeme zbytek vývaru a dusíme doměkka.
- 3Rybu s krevetami upravíme na talíře a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.