Hejk dušený s krevetami

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
215 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
8 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
768 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Porce hejka osolíme, opepříme, česnek prolisujeme, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, petrželku posekáme najemno.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibuli s petrželkou, zpěníme, přidáme česnek, zalijeme trochou vývaru a dusíme 15 minut. Přiložíme porce hejka, přisypeme krevety, dolijeme zbytek vývaru a dusíme doměkka.
  • 3
    Rybu s krevetami upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.