Hejk s dušenou zeleninou

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
409 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
16 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata scedíme a trochu pokrájíme, papriku zbavíme jádřince a nakrájíme na nudličky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, porce ryby osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli s česnekem a osmahneme, přidáme rajčata, papriku, bobkový list, majoránku, podlijeme vínem a dusíme do zhoustnutí. V pánvi rozehřejeme máslo, přiložíme porce hejka, zakápneme citronovou šťávou a osmažíme z obou stran dozlatova. Porce ryby upravíme na talíře, doplníme dušenou zeleninou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.