Hemenex
20 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 200gramůŠunka dušená
- 1kusCibule
- 0,5lžícePetržel - nať
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 2špetkyPepř černý mletý
- 0,25lžičkaSůl
- 50gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
728 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
57 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
972 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno, šunku a plátky sýra nakrájíme na široké proužky, petržel nakrájíme najemno.
- 2Na pánvi na rozpáleném oleji zpěníme cibulku, na ni položíme plátky šunky, prohřejeme a vyklepneme na šunku vejce, vše osolíme a opepříme. Na vejce položíme sýr a necháme ho roztavit.
- 3Podáváme posypané petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.