Hermelín plněný francouzskou paštikou
30 min.

Ingredience
- 100gramůPaštika francouzská
- 1kusVejce slepičí
- 2kusyChilli paprička
- 4lžíceStrouhanka
- 240gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 1špetkaSůl
- 2kusyOkurky nakládané
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1531 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
147 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Hermelín podélně rozkrojíme na dvě stejné poloviny. Vnitřek vydlabeme lžičkou.
- 2V misce smícháme vydlabaný hermelín, paštiku, nadrobno nakrájené chilli papričky a pokrájenou okurku. Směs utřeme do pasty.
- 3Hermelín naplníme vytvořenou pastou a půlky spojíme, obalíme v hladké mouce, vejci a strouhance a smažíme na oleji z obou stran.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.