Hermelín v pivním těstíčku

13 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
688 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
60 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
95 mg
Cukr
261 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse rozmícháme vejce s pivem, moukou, solí, pepřem a prolisovaným česnekem.
  • 2
    Umícháme hladké těstíčko, v němž namáčíme hermelíny a smažíme v rozpáleném oleji.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 31. 10. 2015
Hermelín v pivním těstíčku
Dobrá chuťovka, vhodná však i jako oběd nebo večeře. Rozhodně recept vyzkoušejte.