Hermelín v pivním těstíčku
13 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 150mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 3lžíceMouka pšeničná hladká
- 3stroužkyČesnek
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 120mililitrůOlej rostlinný
- 480gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
688 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
60 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
95 mg
Cukr
261 mg
Postup přípravy
- 1V míse rozmícháme vejce s pivem, moukou, solí, pepřem a prolisovaným česnekem.
- 2Umícháme hladké těstíčko, v němž namáčíme hermelíny a smažíme v rozpáleném oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 31. 10. 2015
Hermelín v pivním těstíčku
Dobrá chuťovka, vhodná však i jako oběd nebo večeře. Rozhodně recept vyzkoušejte.