Hermelínové brambory

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
30 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané syrové brambory a hermelín nakrájíme na plátky, nakrájíme cibuli.
  • 2
    Brambory smícháme s cibulí, solí a pepřem a skládáme do vymazaného pekáče na sebe vrstvy brambor a vrstvy hermelínu. Končíme bramborami.
  • 3
    Masox rozpustíme ve vařící vodě a zalijeme brambory se sýrem, aby poslední vrstva brambor nebyla ponořená.
  • 4
    Brambory pokapeme tukem a pečeme, dokud se tekutina nevypaří.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.