Hlávkové zelí dušené

60 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
294 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
15 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
13 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí zbavíme vrchních listů, rozkrojíme na poloviny, pokrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a okmínujeme.
  • 2
    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme ji na tuku. Přidáme lžičku cukru, ocet a zelí. Dusíme bez pokličky a podle potřeby podlijeme vývarem.
  • 3
    Měkké zelí zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a ještě krátce podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.