Hlávkový salát po sicilsku
10 min.
Ingredience
- 1kusSalát hlávkový
- 3lžíceOlej stolní
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10kusůOlivy černé
- 0,5kusCitrony
- 0,5kusPomeranče
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
439 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
39 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
13 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Hlávku salátu omyjeme, vložíme do utěrky a krouživým pohybem odstříkáme všechnu vodu.
- 2Z oleje, soli, pepře, citronové a pomerančové šťávy připravíme marinádu. Nalijeme ji na připravený salát. Ozdobíme olivami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.