Hlávkový salát s jablky a ředkvičkami
10 min.
Ingredience
- 1kusSalát hlávkový
- 100gramůŘedkvička
- 50gramůJablka
- 3lžíceVoda pitná
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaStolní sladidlo Sladký polibek
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
78 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Zeleninu a ovoce omyjeme a osušíme. Hlávkový salát nakrájíme na nudličky, ředkvičky na plátky a jablko nahrubo nastrouháme. Vše přendáme do salátové mísy.
- 2V misce smícháme 3 lžíce vody s octem, pepřem, solí a sladidlem. Zálivkou přelijeme salát v míse a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.