Hlávkový salát s kuřecími prsíčky

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
10 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
833 mg
Cukr
290 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso omyjeme, osušíme a opečeme na rozehřátém oleji po všech stranách do zlatova. Maso osolíme, opepříme, vyjmeme a udržujeme teplé.
  • 2
    Na výpeku osmahneme na silnější proužky nakrájenou šunku a vyjmeme.
  • 3
    Výpek rozmícháme s červeným vinným octem a citronovou šťávou, přidáme nakrájenou pažitku a podle chuti přisolíme, opepříme a dochutíme kmínem.
  • 4
    Omytý hlávkový salát natrháme na kousky. Kuřecí řízky nakrájíme na tenké plátky. Salát upravíme na mísu, obložíme kuřecím masem a šunkou a pokapeme pažitkovou zálivkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.