Hlávkový salát s olivami

25 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
37 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na plátky. Rajčata nakrájíme na měsíčky, olivy rozpůlíme, cibulky nakrájíme na nudličky. Salát opereme a nakrájíme na širší nudličky. Zálivku připravíme smícháním octa, oleje, soli a pepře.
  • 2
    V míse promícháme salát s cibulkami, olivami, rajčaty a poklademe plátky vajec. Salát přelijeme zálivkou a pod fólií necháme v chladničce vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.